12 Oktober 2012

Panggilan dari Kawan Lama...

Assalammualaikum, dan Salam 1 Malaysia

Naik bersawang blog nih.. sori ler.. tak berkesempatan untuk update citer... miggu lepas, terima panggilan dari kenalan yang laaaamaaa tak jumpa.. kata nak datang kat tempat kerja...

Memang rindu.. Kisahnye camnih.. pada tahun 2001, aku bekerja dengan bapak dia ni.. masa tuh pun dia masih sekolah lagi.. sekarang ni jumpa-jumpa jer dah kawin dan.. anak pon dah satu.. tapi aku follow jugak kisah dia ni kat FB... orangnya masih sama.. masih modest.. tak berubah dari segi attitude.. tanye pasal adik-adik dia.. aku kenal semua family members dia nih.. even bibik dia pon aku kenal..

Aku ingat lagi, Daniel dan Irfan yang nakal.. akulah yang jemput diorang balik sekolah kalau mak diorang tak sempat ambik.. sekarang nih dah bujang-bujang.. ntah ingat ke tidak diorang kat aku.. si Tewa.. sekarang dah sekolah rendah.. masa aku kerja dulu, belum lahir lagi budak nih..  Si Nazierah dan bertunang.. Alhamdulillah.. aku rindu ka korang semua.. semoga Allah merahmati keluarga ini.. Amin...

Ummi dan Abah..

Daisypath

Syahid Ilham

Lilypie Kids Birthday tickers

Syahmi Isyraf

div style="margin-auto;text-align:center">Daisypath Happy Birthday tickers

Syamil Irsyad

Lilypie Kids Birthday tickers