17 Februari 2010

Kelengkapan bersalin


Sekadar Gambar Hiasan

Mulai hari ni, aku dah stat bawak baju baby ke tempat kerja... bukan apa... untuk standby.. maklum la.. antara rumah dan tempat kerja kan jauh.. so kalau rasa nak bersalin tu dah datang, tak laa kalut sangat... ada laa bawak baju baby sepasang, lampin pakai buang 4 keping, , kain bedung sehelai, tuala baby sehelai, kain batik sehelai dan tuala wanita pakai buang untuk bersalin 4 keping... (yang kain batik ngan tuala wanita pakai buang tu aku punya...)

Sebenornya aku buat dua set.. satu set lagi aku letak dalam kereta... takut dan rasa ngeri tu tetap ada... walaupun dah keluar sorang.

1 ulasan:

  1. salam..lama saya tak lawat laman blog awak.dah nak dapat lagi sorang ye..semoga selamat melahirkan anak.....

    BalasPadam

Ummi dan Abah..

Daisypath

Syahid Ilham

Lilypie Kids Birthday tickers

Syahmi Isyraf

div style="margin-auto;text-align:center">Daisypath Happy Birthday tickers

Syamil Irsyad

Lilypie Kids Birthday tickers