18 Jun 2010

Wajah Baru dan Berita Terkini

Apa kabar kengkawan sume.... suka tak dengan wajah baru blog ni? kalau korang suka... alhamdulillah... tapi kalau tak suka... terima jer la yer.. memang dah lama tak updatekan blog nih.. bukannya apa aku sibuk siket dengan kerja yang tak sudah nih.. nak buat lagu mana.. dah makan gaji..

Esok aku ngan kengkawan opis kene pegi ke Taman Sri Lambak di Kluang, Johor. Ada Program KDN bersama Rakyat. Dato' Seri Hishammuddin Tun Hussein akan turun pada hari Ahad. So kitorang nih kenalah datang mengambil bahagian. Ceddih laa sebab kene tinggalkan Syahmi :(
Macam nak cuti jer ari senin nih...

Nti pada 3 Julai 2010, Jabatan kitorang buat satu Majlis Penyampaian Sijil Pendaftaran Pertubuhan yang baru diluluskan. Majlis nih berlangsung di MPC Wilayah Selatan, Bandar Baru Uda, Johor Bahru. So sekarang nih tengah tunggu jawapan dari peserta yang dijemput, sama ada hadir atau tidak. Sekarang nih aku tengah buat surat Jemputan untuk VIP dan Press.

Next week aku nak buat surat jemputan untuk Kursus Pengurusan Pertubuhan pulak..
memang laa tak sudah-sudah.

Setakat ini dulu kengkawan.. cau cin cau.....

3 ulasan:

  1. Cantik wajah baru...ceria berseri...hehehe

    BalasPadam
  2. yup caNTIK N creatif...trus ber inovasi...

    BalasPadam
  3. sejuk mata memandang... rajin2 la update blog.. leh gak tau perkembangan etrbaru..

    BalasPadam

Ummi dan Abah..

Daisypath

Syahid Ilham

Lilypie Kids Birthday tickers

Syahmi Isyraf

div style="margin-auto;text-align:center">Daisypath Happy Birthday tickers

Syamil Irsyad

Lilypie Kids Birthday tickers