28 Disember 2010

Dah Dapat Laptop dan Broadband

Salam 1 Malaysia.....

Alhamdulillah... lepas nih boleh laa updatekan blog ni lebih kerap memandangkan dah boleh ber'online' dari rumah.. tapi ini semua bergantung pada keadaan. Kalau anak-anak dah tido dan tak terlalu penat, maka boleh la meneruskan aktiviti ini..

Sebenornya.. laptop tu dah dapat hampir tiga minggu.. tapi broadband tu baru minggu lepas. Itu pun ehsan Abang Adir.. sebab dia nak guna streamix kat kampung memandangkan line tak ada coverage kat kampung. Mula-mula aku nak amik bawah dia, last-last dia kasi aku guna pas tuh.. bayar je kat dia. Ni masih dalam percubaan. Dia kata cuba dulu.. kalau ok boleh teruskan. So setakat nih macam ok jer. Agak slow sebab kuota dah penuh. Tapi apa-apapun aku excited laaa..

Gambar laptop aku tu, ntilah aku upkan.. Ok... Senyum sokmo... tapi jangan senyum sorang-sorang lama-lama k.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Ummi dan Abah..

Daisypath

Syahid Ilham

Lilypie Kids Birthday tickers

Syahmi Isyraf

div style="margin-auto;text-align:center">Daisypath Happy Birthday tickers

Syamil Irsyad

Lilypie Kids Birthday tickers