08 Februari 2011

Menghimpun Kasih Keluarga Kiyai Haji Abdul Jabbar (KHAJ)


Salam Satu Malaysia...
 
Hari ni aku nak share Program Menghimpun Kasih Keluarga Kiyai Haji Abdul Jabbar yang berlangsung pada 4 dan 5 Februari yang lepas.. memang seronok.. jumpa sedara mara... yang tak kenal pon jadi kenal... memang itu la tujuan program ni diadakan.. dianggarkan dalam 200 hingga 300 orang yang hadir ke Program ni.. setiap keluarga anak2 KHAJ ni di sediakan satu booth.. so sekarang ada tiga belas orang anak, so ada tiga belas booth laa.. n setiap booth dikehendaki menyediakan door gift untuk orang dewasa dan jajan untuk anak2 kecil.. selain dari itu juga sarapan pagi juga disediakan di setiap booth.. ikut kemampuan keluarga masing2...


Kak Com, Ari n Kak Minah
Yang kanan sekali tu Bapak

Ni sepupu aku ngan famili dia
Masing-masing nak makan belebat ubi ngan lempeng santan




 Di booth kami.. ada belebat ubi atau lepat ubi, ubi rebus ngan sambal tumis, lempeng santan dan karipap.. gula-gula untuk bebudak.. ngan towel untuk orang dewasa...tapi yang paling istimewa.. ada air zam-zam....



Ini kuih gandus..  dari keluarga Nyai Wasilah
hmm.. tak padan dah rongak.. makan jugak gula-gula tuh..

Tami n Wak Minah..
Antara aktiviti .. Pertandingan mewarna, melukis dan menyiapkan Jigsaw Puzzle...
 Terima kasih diucapkan kepada Jawatankuasa Program Menghimpun Kasih Keluarga Kiyai Haji Abdul Jabbar ni.. semoga dapat berhimpun sekali lagi dimasa yang akan datang.. sehingga ketemu lagi..

salam kasih sayang...;)

2 ulasan:

Ummi dan Abah..

Daisypath

Syahid Ilham

Lilypie Kids Birthday tickers

Syahmi Isyraf

div style="margin-auto;text-align:center">Daisypath Happy Birthday tickers

Syamil Irsyad

Lilypie Kids Birthday tickers