15 Jun 2011

Kereta Dah Baik...

Assalam dan salam Satu Malaysia ...

Kereta dah OK.. hari Isnin lepas aku amik dengan bayaran RM935.00 tunai.... Naper kena bayar yer? Kan kitorang claim insuran... tak dapat nak cover dik... nilai pasaran kereta kitorang tuh 16000.00. Tapi kitorang cuma buat RM 10000 sahaja, aku pun tak berapa nak paham term insuran nih... tu yang kena bayar sendiri.. tak pe laa buat pengajaran.. lepas ni jangan asik nak mintak tolong orang jer, blaja uruskan sendiri..

Alhamdulillah.. walaupun masih trauma, aku dapat drive dengan selamat semalam.. masa lalu kat tempat kejadian tuh.. hati ni berdebar-debar.. dan secara automatik teringat kejadian tuh.. seriau jugak laa.. tapi dah terpaksakan.. redah je laa.. baca selawat banyak-banyak dalam hati nih..

So.. Layan la gambo-gambo nih...



 

 


Dah OK kan??

Lepas amik kereta, jom mandikan dia.....


 Kerja-kerja membersih kereta sedang dijalankan

Semoga sentiasa ceria dan berbahagia selalu....

1 ulasan:

  1. Salam Cik Mah,

    Terima kasih sudi menjadi follower blog tamandalamrumah. Kedua hati-hati memandu...

    BalasPadam

Ummi dan Abah..

Daisypath

Syahid Ilham

Lilypie Kids Birthday tickers

Syahmi Isyraf

div style="margin-auto;text-align:center">Daisypath Happy Birthday tickers

Syamil Irsyad

Lilypie Kids Birthday tickers