30 Mei 2012

Novel Sutera Bidadari Dah Sampai...

Assalam dan salam 1 Malaysia...

Alhamdulillah....  aku dah terima Novel Sutera Bidadari... sesiapa yang mengikuti kisah Laksamana Sunan, ini adalah kesinambungan dari kisah Cinta Sufi karya Ramli Awang Murshid... Mula-mula aku buka novel ni tak perasan ada autograf kat first page tu.. ye laa.. eksaited nak baca kisah.. terus la buka n baca.. tak tengok2 pon first page tu...

Then bila kali kedua aku buka novel ni,  terselak la page pertama... alamak... ada autograf laa... bestnyer... terima kasih laa kepada Encik Ramli Awang Murshid sebab sudi tandatangan novel untuk saya.. terima kasih kepada Encik Feroz, beliaulah  yang memproses pembelian novel ni melalui KELABRAM. Kalau korang nak novel yang berautograf boleh la pesan kat sini. Sekarang ni aku nak menikmati kisah Laksamana Sunan dan sahabat2nya.. Selamat membaca....

Salam kasih sayang..... ^___^ 

1 ulasan:

  1. memang seronok baca novel kraya RAM ni :) ada novel terbaru penutup kisah ni..nanti saya nak beli :)

    BalasPadam

Ummi dan Abah..

Daisypath

Syahid Ilham

Lilypie Kids Birthday tickers

Syahmi Isyraf

div style="margin-auto;text-align:center">Daisypath Happy Birthday tickers

Syamil Irsyad

Lilypie Kids Birthday tickers